Spa-massage

"Jag brukar inte vilja visa mig efter att jag gått på en ansiktsbehandling. Men alltid när jag har varit på Knivsta Hudvård så känner jag tvärtom! Jag vill gärna visa mig och behöver inte ens sminka mig! Love it!"Erika

USK


Spa-Massage


En massage för total avslappning. Jag använder mig utav lavendel, ros eller citron. Vid allergier eller omDu inte gillar dofter så använder jag bara en basolja. Och Du får de fina effekterna av en lugn och avslappnande massage. Läs gärna mer om de olika eteriska oljorna under fliken aromaterapi i menyn!70 min             795 kr


60 min              725 krNär skall man undvika massage?


Om man känner sig förkyld, -har en infektion i kroppen.

Om Du precis har haft en hjärtinfarkt eller blodpropp av något slag. Då ska alltid en läkare först tillfrågas.

 

Vid diskbråck som inte är läkt.

 

Om Du har ramlat och slagit Dig så att Du har fått blåmärke eller om Du rent av har vrickat eller brutit något. Då behöver kroppen få vara ifred och läkas i lugn och ro.

 

Vid vissa cancersjukdomar bör läkare först tillfrågas.

 

De tre första månaderna under en graviditet ska man avstå från massage. Därefter går det bra.

 

Om Du lider av osteoporos dvs uttalad benskörhet, kan jag inte ge Dig någon massage om du inte först har pratat med din läkare.

 "Känns som att jag går på moln! Professionell fotvård, precis som medicinsk fotvård. Både jag och mina fötter är jättenöjda!"


Maria

Lärare."


"Fantastiska händer. Hittar exakt rätta punkterna. Jag har kunnat jobba utan problem med smärta i nacke och axlar. Känner mig mycket mjukare efter att jag börjat gå hos Janaki. Ansiktsbehandlingarna har gjort min hud slätare och jag ser piggare ut. Jag har fått fina komplimanger på jobbet. De skrattade först åt mig på jobbet när jag sa att jag går på ansiktsbehandlingar men nu förstår de varför jag fortsätter!"


Per

Ekonom

Hitta till oss


Apoteksvägen 11 B

0727-12 45 85

ÖPPETTIDER


Måndag 11 - 18


Tisdag    11 - 18


Onsdag  11 - 18


Torsdag 11 - 18


Fredag   11 - 17

Sociala medier


Copyright © Knivsta Hudvård All Rights Reserved