Manikyr/Pedikyr

"Jag brukar inte vilja visa mig efter att jag gått på en ansiktsbehandling. Men alltid när jag har varit på Knivsta Hudvård så känner jag tvärtom! Jag vill gärna visa mig och behöver inte ens sminka mig! Love it!"Erika

USK


PEDIKYR/FOTVÅRD


Pedikyr inkl. lackning     60 min       450:-

Som medicinsk fotvård! Men jag behandlar inte diabeteskunder med skalpell.

 

Inleds med ett värmande och uppmjukande fotbad. Nagelbandsvård, nagelvård (vid behov används fotborr), borttagning av förhårdnader och liktorn. Pedikyren avslutas med en skön fot- och underbensmassage och lackning om så önskas.

 För bästa resultat, gå regelbundet. Gärna varannan månad.


SPA-Pedikyr                           60 min        500:-                           

Härligt fotbad, uppiggande fotskrubb, inpackning, mask som ger sammetslena fötter samt underbens- och fotmassage.Manikyr


Klassisk Manikyr       60 min     450:-

 

Handbad, nagelbandsvård, nagelvård, nagelpolering,hand- och underarmsmassage.

 

Går även att kombinera med Shellac.  Se priser under "Shellac".

 

 

Spa Manikyr               40 min     350:-

 

Handbad, peeling, nagelvård, inpackning och massage
Shellac med Klassisk Manikyr      60 min       495:-

 

Nagelbandsvård, nagelvård, nagelpolering.

 

 

Shellac med borttagning samt ny Shellac      60 min    495:-

 

Se Shellac med Klassisk Manikyr

 

Det här är orginalet!

 

SHELLAC™ är en patenterad produkt och varumärket "SHELLAC™" är  skyddat. Det finns en riktigt bra anledning till detta eftersom SHELLAC™ är en helt unik produkt, dvs. att det inte finns några andra produkter med samma egenskaper.

 

Lite historia

 

Gelnaglar har varit känt sedan starten av 1990-talet. Under 2003 lanserades den första färgade gelen som senare blev fylld på flaskor och lanserades under namn som bl.a. gellak, gel color och gel-polish. Ett bra och mer hållbart alternativ till vanligt nagellack, men inte helt utan problem. De flesta gelsystem kräver filning på den naturliga nageln för att uppnå vidhäftning, vilket kan skada nageln. Andra gelsystem flagar lätt i kanterna när den är vackert och tunt applicerad och generellt förlorar alla gelsystem sin lyster och färg snabbare samt krymper mer och är svårare att ta bort än vanligt nagellack.

 

Skillnaden mellan SHELLAC™ och gellak/gelpolish

 

Efter år av forskning och utveckling lanserade CND under 2010 SHELLAC™ som ett patenteret alternativ till färgad gel. SHELLAC™ är en unik hybrid mellan nagellack och gel - med många fördelar:

 

• Det kan appliceras tunt och vackert som nagellack och ändå utlova lång hållbarhet.

 

• Det fäster långt bättre till den naturliga nageln - utan användning av fil eller andra hjälpmedel.

 

• Den bevarar, till skillnad mot gel, sin superhöga glans under hela perioden.

 

• Ytan är hårdare än gel och därför mer motståndskraftig mot märken och repor.

 

•Den är enklare att ta bort än gel och ska inte filas av. SHELLAC™ tar bara 5 minuter totalt att skonsamt avlägsna  korrekt vilket man kan välja att göra hemma eller på salong.

 

• Det är en hypoallergen produkt och mer skonsam mot den naturliga nageln än gel. Du riskerar därför inte att dina naglar tunnas ut eller blir svagare.

 

SHELLAC™- behandlingar utförs endast på CND salonger

 

SHELLAC™ är den direkta anledningen till att hela nagelbranschen har upplevt ett rejält uppsving världen över sedan starten 2010. Detta har också inneburit att många tillverkare av färgad gel har fått sin försäljning av de produkter som går under namn som Gel Lack och Gel Polish återupplivad.

 

SHELLAC™ produceras av CND och det finns ingen annan SHELLAC™ i nagelbranschen än SHELLAC™. Det finns heller inte andra produkter som har samma unika egenskaper.

 

Om du inte vill känna dig lurad och vara säker på att du får just SHELLAC™ på naglarna - och inte en färgad gel - bör du försäkra dig om att din terapeut/salong är en auktoriserad och certifierad SHELLAC™ salong och uteslutande använder originalet av SHELLAC™-produkter. Det är endast då du kan förvänta dig det helt unika och vackra resultatet och den skonsamma behandlingen som SHELLAC™ utlovar.

 

 


Fötterna får jobba en hel del! Glöm inte att ta hand om Dina fötter på bästa sätt. Att gå på regelbunden pedikyr kommer att få Dina fötter att älska Dig även mer! Hemma behöver Du egentligen bara smörja fötterna och lämna resten till en terapeut.
Shellac är perfekt för Dig som vill ha nagellack och vill att det skall hålla! Shellac sitter i ca 2-3 veckor. Och nageln får en chans att växa i lugn och ro.
En manikyr handlar inte bara om att få tjusiga lackade naglar. Utan även omvårdnad för händer och fingrar. Att gå på en manikyr hos en professionell hudterapeut är väldigt nyttigt.


SPA-manikyr är en avslappnande behandling där Dina händer och naglar får mycket uppmärksamhet och fukt!

"Känns som att jag går på moln! Professionell fotvård, precis som medicinsk fotvård. Både jag och mina fötter är jättenöjda!"


Maria

Lärare."


"Fantastiska händer. Hittar exakt rätta punkterna. Jag har kunnat jobba utan problem med smärta i nacke och axlar. Känner mig mycket mjukare efter att jag börjat gå hos Janaki. Ansiktsbehandlingarna har gjort min hud slätare och jag ser piggare ut. Jag har fått fina komplimanger på jobbet. De skrattade först åt mig på jobbet när jag sa att jag går på ansiktsbehandlingar men nu förstår de varför jag fortsätter!"


Per

Ekonom

Hitta till oss


Apoteksvägen 11 B

0727-12 45 85

ÖPPETTIDER


Måndag 11 - 18


Tisdag    11 - 18


Onsdag  11 - 18


Torsdag 11 - 18


Fredag   11 - 17

Sociala medier


Copyright © Knivsta Hudvård All Rights Reserved