Aromaterapi


Aromaterapi/Aromamassage


Välkommen till de aromatiska oljornas värld!


Först gör jag en kroppsanalys och vi går igenom Dina önskemål samt Din hälsa. Massagen bygger på att använda en blandning av eteriska oljor, som jag väljer efter resultat av kroppsanalysen. De eteriska oljorna har fantastiska läkande egenskaper. Går direkt ut i kroppen och gör under för välbefinnandet. Allt från torr hud till inre organ läks. När man jobbar med eteriska oljor så är det väldigt viktigt att man har en grundlig utbildning i oljornas uppbyggnad och funktion. Eteriska oljor är starka!


Jag använder mandelolja, risgroddsolja samt ekologisk canolaolja som basoljor. Dessa oljor har också olika egenskaper och väljs efter Dina behov.


70 min              795 kr


60 min              725 kr


När skall man undvika massage?


Om man känner sig förkyld, -har en infektion i kroppen.

Om Du precis har haft en hjärtinfarkt eller blodpropp av något slag. Då ska alltid en läkare först tillfrågas.

 

Vid diskbråck som inte är läkt.

 

Om Du har ramlat och slagit Dig så att Du har fått blåmärke eller om Du rent av har vrickat eller brutit något. Då behöver kroppen få vara ifred och läkas i lugn och ro.

 

Vid vissa cancersjukdomar bör läkare först tillfrågas.

 

De tre första månaderna under en graviditet ska man avstå från massage. Därefter går det bra.

 

Om Du lider av osteoporos dvs uttalad benskörhet, kan jag inte ge Dig någon massage om du inte först har pratat med din läkare.

 "Fantastiska händer. Hittar exakt rätta punkterna. Jag har kunnat jobba utan problem med smärta i nacke och axlar. Känner mig mycket mjukare efter att jag börjat gå hos Janaki. Ansiktsbehandlingarna har gjort min hud slätare och jag ser piggare ut. Jag har fått fina komplimanger på jobbet. De skrattade först åt mig på jobbet när jag sa att jag går på ansiktsbehandlingar men nu förstår de varför jag fortsätter!"


Per

Ekonom

"Jag brukar inte vilja visa mig efter att jag gått på en ansiktsbehandling. Men alltid när jag har varit på Knivsta Hudvård så känner jag tvärtom! Jag vill gärna visa mig och behöver inte ens sminka mig! Love it!"Erika

USK

"Känns som att jag går på moln! Professionell fotvård, precis som medicinsk fotvård. Både jag och mina fötter är jättenöjda!"


Maria

Lärare."


Hitta till oss


Apoteksvägen 11 B

0727-12 45 85

ÖPPETTIDER


Måndag 11 - 18


Tisdag    11 - 18


Onsdag  11 - 18


Torsdag 11 - 18


Fredag   11 - 17

Sociala medier


Copyright © Knivsta Hudvård All Rights Reserved