Om/Kontakt

OM/KONTAKTMitt namn är Janaki Jonsson Nordenfelt. Jag är auktoriserad SPA- och hudterapeut. Tog examen från Gilda Skolan, i Stockholm, 2010. Gilda skolan är ledande i Sverige och har SHR- samt CIDESCO-diplomerade hudterapeuter. Vilket betyder att jag har en gedigen, seriös och internationell utbildning!Jag har jobbat som SPA- och hudterapeut både på salonger, kliniker och SPA-anläggningar runt om i landet. T.ex. Högbo Brukshotell, som är ett stort och välkänt 4-stjärnigt hotell i Sandviken, utanför Gävle. Jag har även drivit en egen salong under några år. Nu känner jag att det är dags att jobba som egen igen.

 

Är uppväxt i Knivsta. Jag och min familj flyttade hit, från Stockholm, 1986. Då jag gick på gymnasiet flyttade jag till Uppsala och bodde där under ca 14 år. Sedan har jag bott runt om i Sverige på mindre orter. Nu har jag hittat hem igen, efter flera år. Det känns helt underbart att vara hemma och driva salong på hemmaplan!

 

Här erbjuder jag ett antal salongsbehandlingar från topp till tå. Allt från ekologisk hudvård till medicinsk hudvård. Hos mig får Du behandlingar med det lilla extra, som Du INTE kan göra hemma. Samt en ordentlig genomgång av vad Du KAN göra hemma, för att bibehålla effekten av behandlingen hos Knivsta Hudvård. Välkommen på vår resa mot en hälsosammare hud!

SPA- och hudterapeut Janaki.

 
 
 
 

"Fantastiska händer. Hittar exakt rätta punkterna. Jag har kunnat jobba utan problem med smärta i nacke och axlar. Känner mig mycket mjukare efter att jag börjat gå hos Janaki. Ansiktsbehandlingarna har gjort min hud slätare och jag ser piggare ut. Jag har fått fina komplimanger på jobbet. De skrattade först åt mig på jobbet när jag sa att jag går på ansiktsbehandlingar men nu förstår de varför jag fortsätter!"


Per

Ekonom

"Jag brukar inte vilja visa mig efter att jag gått på en ansiktsbehandling. Men alltid när jag har varit på Knivsta Hudvård så känner jag tvärtom! Jag vill gärna visa mig och behöver inte ens sminka mig! Love it!"Erika

USK

"Känns som att jag går på moln! Professionell fotvård, precis som medicinsk fotvård. Både jag och mina fötter är jättenöjda!"


Maria

Lärare."


Hitta till oss


Apoteksvägen 11 B

0727-12 45 85

ÖPPETTIDER


Måndag 11 - 18


Tisdag    11 - 18


Onsdag  11 - 18


Torsdag 11 - 18


Fredag   11 - 17

Sociala medier


Copyright © Knivsta Hudvård All Rights Reserved